I guess I should be laughing at the sorry state I'm in

Titta åt ett annat håll Erika. Jag menar, hur svårt kan det vara?


-Erika

Årets julkort!

Nu har jag ett stort och tufft uppdrag på mina axlar! En stenhård jury bestående av mamma, pappa och Ida kommer bedömma mitt arbete med falkögon! Jag ska redigera årets julkort!
Som vanligt var det ett mindre kaos att först och främst bestämma hur det skulle se ut och sedan verkställa idéen. Men nu är det största arbetet avklarat nu är det bara lite Erika-fix kvar !
 


Förra årets julkort, kommer påminna lite om årets, dock är årets kyligare :p 

-Erika

Öppet hus!

Idag har det varit öppet hus på skolan. Först satt jag med Johanna vid Rolls Royce-bordet och projektarbetade och sen gick vi och tog vårt pass vid 3d-skrivaren. På slutet hade vi en liten stund som vi kunde gå omkring och titta på vad dom andra gjorde innan det var dags att packa ihop. Så nu blir det kompledigt på måndag!

Jag och Johanna och projektarbetade järnet! Nu känns det bra igen, vi går upp och ner i det där ;p
 


Och imorgon ska vi ut och "visa upp oss" med Luciakandidaterna också. Valde kläder från Kapp-Ahl i onsdags och det kommer bli kallt, men troligen kul :)



Nu te!

-Erika

..........................

"Det är tre år sedan Erika Pettersson senast gick i ett luciatåg. Det är något hon har saknat och genom åren har hon utvecklat en sådan abstinens att hon tar till idrottstermer när hon ska beskriva vad hon känner:
– Nu är jag jättetaggad."
haha, jahaja :p

Örebro!

Har haft en helbra heldag i Örebro med Cissi, Mia, David och Robin. Först Marieberg, sen MediaMarkt och sist Lager 157 där jag köpte två tröjor, ett par mjukisbyxor och två par raggsockor. Sockorna glömde jag dock kolla storlek på innan jag tog dem, blev två par storlek 43-45, mysigt!

Är förövrigt på nytt-objektiv-humör!
Först visste jag inte ens vad för slags objektiv jag egentligen ville ha så jag satte mig och drömde om att jag någon gång ska köpa ett fisheye-objektiv! Kanske inte världens mest nödvändigaste objektiv, men hur häftigt vore det inte att ha ändå?! Dock kostar det ett antal tusen mer än min tänkta objektiv-budget.

Därför hittade jag Tamron AF 18-200/3,5-6,3 istället. Inte samma som fisheye på något vis, men bra verkar det i alla fall :)

*skriver upp på önskelistan*

-Erika

Nationella provet, check

Äntligen är man klar med nationella provet i svenska. Det har legat som en liten sten i hjärnan rätt länge nu. Men nu är det över och det gick helt okej. Jag skrev om anonymitet på internet och det känns som om jag fick sagt mesta som jag ville :)
Detta ska belönas med ett avsnitt O.C och sen kanske te!



En bild från i somras när vi var på väg hem från torpet :)

-Erika


nöje!

Efter min och Johannas trevliga stämsång till Rudolf med röda mulen i bilen när hon skjutsade mig fastnade jag i att titta på massa videor på youtube på folk som sjunger stämmor själva.
Rätt underbart!
http://www.youtube.com/watch?v=e0tfb1UC6xM&feature=related

-Erika

kampen

Nu är det jag, varma tofflor, apelsiner och varm mjölk med honung mot världen. Eller, mot förkylningen i alla fall. Jag har varken tid eller ork att vara sjuk nu!
Hopppas att jag hittar lite echinaforce så att den kan ansluta sig till mitt lag!

-Erika, med huvudvärk och halsont


Idol i Karlstad

Några bilder från när idolerna uppträdde på stora torget i Karlstad igår :)
























-Erika




Lördag!

Igår höll jag äntligen talet i svenskan så nu är det ur världen. Nervös var jag men det gick nog helt okej i alla fall! Nu är det bara att börja tagga från tårna inför uppsatsen som ska skrivas i fem timmar på onsdag. Temat är Språkets makt och möjligheter. Känns som om ämnet kunde varit så många gånger bättre.
Pratade om den här bilden på mig och Ida på mitt tal igår, en av mina favoritbilder från när vi var små tror jag :p


-Erika


Mmmh Körkortsboken...

Har varit oskiljaktig med Körkortsboken i vad som känns som en evighet, som dock nog endast är 1,5 timme eller något. Dock börjar det kännas bra mycket bättre med teorin än vad det gjorde för bara 2 veckor sen. Tur är väll det när det idag är exakt tre veckor kvar tills det är skarpt läge!
Första mötet med luciakandidaterna igår gick bra :) Känns som om det kommer bli jätteroligt!
Men nu är det nog dags att jag sätter mig och skriva på mitt nationella muntliga prov i Svenska B om Språkets makt och möjligheter istället. Grrrrrreat!

-Erika

!

Sitter och känner mig ganska chockad ! Alldeles nyss ringde en från Lions och berättade att dom hade valt ut mig som luciakanditat här i stan. Jag blev jättejätteförvånad! Så imorgon ska jag iväg till nkp på fotografering med mera !
Kan fortfarande inte riktigt förstå det, men roligt ska det bli i alla fall !

oj!

Beställt teoriprov, check
Beställt uppkörning, check

2 november

Tack vare Johanna har jag blivit smått beroende av O.C så därför har jag lånat systers dator och ska titta på några (kanske alltför många) avsnitt ikväll.
Åkte till Degerfors med Johanna idag och tittade på balklänningar. Att hitta gick väll sådär, det är nog sista gången johanna låter mig vara kartläsare. Väl där gick vi några varv och tittade och jag provade 4 stycken. Det enda jag kom fram till på riktigt var nog att jag kommer få rysligt svårt att bestämma mig. Jag har ingen aning om varken färg eller modell men det får väll märkas vad det blir till slut.
Nej, O.C kallar !

-Erika

RSS 2.0