.

har numera den moderna varianten av monokel; lins på egna ögat, great!

sinnesförvirrad tror jag.


Satt och tittade igenom min mapp där jag lägger bilder från saker jag gjort med kompisar iår. Tre av mapparna har helt logiska, informativa (ganska tråkiga) namn. Men den sista med bilder från när vi var hos Marcus på hans födelsedag heter "Varm smörgåssallad". Varm smörgåssallad, vad. är. det.?
Den enda lilla anledning jag kan hitta till att jag har skrivit så är att mappen över heter varm fruktsallad, jag får väll anta att det är därför och att jag samtidigt tänkte på sallad (som man så ofta gör?). Sinnesförvirrad känner jag mig i alla fall eftersom jag inte har något minne av det alls.
Hoppas att alla som läst det här har tyckt att det varit så informativt och megaintressant som det verkligen verkligen är.
-Erika

glad tjej av random anledning

Känns som något jag väntat på länge, en dag med överskott av måbra-hormoner, och jag vet inte varför! Det känns bra troligen av så många små anledningar att jag inte riktigt vet varför jag är glad. Eller små anledningar vet jag faktiskt inte. Det är inte en liten sak att jag troligen har dom bästa vännerna på den här planeten! Det är inte heller direkt en liten sak att jag snart tar studenten! En sak som är stor nu men om några år kommer vara yttepytteliten är att projektarbetet snart är klart, lättnaden när det händer kommer vara ganska så obeskrivlig. Då ska jag och Johanna njuta och göra alla de där onödiga saker man inte gör annars på de 9 timmarna i veckan vi kommer arbeta med projektet de närmaste veckorna !
Men även om jag känner mig riktigt riktigt glad vet jag att något ligger och gnager i bakhuvudet, men det tänker jag låta ligga där ett bra tag!
Känner att en bild på några riktigt bra glädjeämnen passar perfekt!
-Erika

RSS 2.0