Torsdag !

Börjar få lite lovvibbar (eller lov-vibbar kanske?) nu äntligen. Idag har vi faktiskt haft det rätt lugnt och tidigt slutade vi också :) Finns inte så mycket mer att säga egentligen. Jo kanske att  jag och Johanna var på Rolls-Royce igen i onsdags för att bekräfta lite mer fakta så på lovet ska vi komma igång på riktigt !
Nu blir det lite snart lite annat projektarbetesrelaterat. Vi som hjälpte till på Mia, Robin och Jöns projektarbete 12-timmarstävlingen ska ut och äta på Maxim :)

-Erika

att vara förkyld är inte okej.

Finns inte mycket mer att säga. Inte okej alls, jag har varken ork eller tid för det just nu. Hela huvudet bara dunkar, halsen gör ont och andas med näsan går inte heller något vidare bra. Ett plus i tillvaron hade varit om vi haft någon honung hemma så jag kunde gjort varm mjölk med honung, men nej. Nej nu ska jag sluta deppa och ägna mig lite åt lite boolesk algebra istället :)


Halkbana !

Kom ganska nyss hem efter en riktigt rolig dag på halkbanan ! Blev arg ett antal gånger, men det var ju bara för att jag tyckte att jag var ett omöjligt fall :p Per tyckte att jag skulle tagga ner lite för det var inte enbart mitt fel, han skyllde på däcken och den förklaringen var ju rätt lätt att hänga med på. Kul att köra själv för första gången i alla fall, Per var bara med i radion.

Lärdom av dagen: Att sladda ett varv känns ungefär som 20, men spännande är det :p

Men nu är alla kurser klara så nu blir det nog att boka uppkörning snart. Inga fel alls !

-Erika


lööördag

Idag var det en Elin-Erika-dag :) Sker alltför sällan med tanke på hur bra dom är tycker jag! Då säger vi ändå varje gång att vi ska bättra oss och börja ses mer :p
Jaja, det blev promenad runt hela stan. Bestämde oss för att kolla in djurgårn och spontanköpte pepparkakor på trumpan, inga fel !
Nu sitter jag och väntar på att Johanna, David och Micke ska komma och sen blir det kanske Alfapet med ord som lansex, mysgam, xled och fyrriset, en hård och rättvis(?) kamp helt enkelt !

Blir en gammal bild på mig och Elin från rum-festivalen 07 i Örebro !

-Erika


Befrielse !

Äntligen äntligen äntligen kommer jag kunna vara lite lugnare i några dagar ! Vi hade naturkunskapsprovet idag och det betyder att det bara är digitaltekniksprovet kvar innan lovet ! Känslan är frihet även om jag vet att det inte riktigt betyder det.
Imorgon ska jag bara hem och hämta cellon efter skolan innan jag går till tingshuset till 5. Klockan 19.00 blir det nämligen jazzkonsert med stråkorkestern+jazzband, 60 kr och då ingår fika om någon skulle vara intresserad !
På lördag blir det att träffa Elin + att jag och Johanna ska jobba järnet med projektarbetet. Sen kanske det blir något med gänget på kvällen?
På söndag blir det att sjunga på gudstjänst med Voxette och sen kanske lite till projektarbete på det.
Lugn och ro, knappast. Kul, mest troligt !

-Erika


protestpromenad

Om ni såg en tjej med grön jacka och grå mössa som gick med väldigt bestämda steg, då var det nog jag.  

Kände mig bara tröttare och tröttare. Satt och läste naturkunskapen men tog liksom inte in någonting. Då tog jag ett ganska snabbt beslut om att gå ut och gå. Tänkte att jag skulle gå till södermalm och sen vända, det skulle räcka för att bara få upp lite cirkulation i hjärnan. Men icke, när jag väl var där kunde jag inte stanna utan fortsatte och sen var jag plötsligt på väg uppför kurlandabacken. Riktigt skönt, att gå ut och gå är verkligen som massage för hjärnan. Jag tänkte på så mycket men nu när jag försöker komma på vad det var minns jag inte riktigt. Förhoppningsvis rensade jag bort lite onödigt skrot som bara skräpar uppe i huvudet. Dock känner jag mig fortfarande trött men lite lugnare än förut i alla fall. Så om ni någon gång känner er ettriga (tror det stavas så hur fult det än ser ut) så är det ett supertips!

-Erika 

argsint

Tyska-lexikonen på internet är ett skämt !!! Det är tydligen med dom man straffas när man har för mycket böcker med sig och inte tar med sin lexikonklump från skåpet. Trevligt internet, nu vet vi vart vi har varandra.

-Arg arg arg Erika


Trött tjej med brandröksluktande hår

Nu är torpet klart inför vintern. Vi var där hela familjen+bettan och arne och mormor. Tänkte att vi lika gärna kunde prova att elda men det gick riktigt bra så vi körde på nästan hela dagen. Sen gjorde vi lite pinnbröd när det enda vi hade kvar var blött gräs. Nu ska jag läsa lite samhällskunskap, can't wait.







-Erika


torsdag

Nu är kemiprovet över i alla fall. Det gick som det gick kan man säga för att inte ljuga för sig själv. Nu skulle man gärna slappna av lite, men det är ju knappast möjligt när vi har naturkunskap- och samhällskunskapsprov nästa vecka. Dessutom har jag en tyskauppsats att skriva också. Men jag ska nog ta mig några lediga minuter här för att orka med resten sen. Just nu känns det såååååå härligt att gå trean på teknik.

Men vi fick i alla fall en liten påminnelse om att det inte är så lång tid kvar när vi provade studentmössor idag :)
Bara en av alla kostnader som hamnar under fliken Student. Menmen, vi får se till att ha riktigt riktigt kul så ska det bli värt varenda krona !!

-Erika


studiedag

Min plan: Göra massa prov på bilskolan, Plugga kemi tills jag kunde allt som H2O(l), flytande vatten alltså, åka till Rolls Royce med Johanna.
Verkligheten: Gjorde två prov på bilskolan, Läste några sidor i kemin, Åkte till Royce med Johanna.

Alltså har jag egentligen bara klarat Rolls Royce-delen av dagen men då den gick såpass bra känns dagen inte särskilt misslyckad ändå! Jag tror på vårt projektarbete, det kommer bli great! 

Men nu är det ju faktiskt 1 timme tills kören så då hinner jag ju faktiskt kanske komma lite närmare mitt kemi-mål. Först ska jag bara göra lite livsviktiga saker, såsom att kolla om det kommit upp något nytt på tjuvlyssnat.se osv. 

-Erika 


kväll

Uterummet och kemiboken gjorde min kväll, tills det blev för mörkt. Det var 38 grader när jag kom hem men sen när jag satt där var det mer runt 20, rätt lagom.



Paul McCartney lever förresten, bara så att alla vet!


Grå söndag

Känner att nya headern matchar mitt humör perfekt just nu. Grått och... nej inte så mycket mer. Men igår var bra i alla fall. Jag och Johanna var ute och gick med Svante och sen hade jag en bra kväll igår med Robin, Mia och Micke hemma hos Robin :)
Den här veckan kommer nog bli hyfsad också, ingen tyska eller svenska eftersom Werner jagar älg och så är vi lediga på tisdag. Enda molnet, som dock är rätt stort är kemi-provet på torsdag.
Nej nu ska jag ta tag i mitt (och Idas) liv och fixa lite mat som vi nog äter framför några vänneravsnitt om jag får bestämma !

-Erika


nyss


Invigning av uterummet med grillning :)
Det var mörkt och småkyligt men ändå så efterlängtat !


Helg

Glömde vara glad över att det var helg. Var nog för trött för att tänka över huvud taget.
Ikväll blir det idol och imorgon åker jag till karlstad med Johanna för att titta på jacka, till henne. Måste poängtera det för mig själv så att jag inte slösar massa pengar. Fast jag vet redan att jag troligen kommer tänka, "vadå slösar, jag investerar" och känna mig ganska nöjd. Jaja, det skulle inte skada med lite nytt ändå :p
Nu ska jag fortsätta min trötta fredag med att läsa lite "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" :)


-Erika 

Kort och koncist

Svenskan, check ! Finally

-Erika

check.

Fysikprov, check
Trött tjej, check
Svenskan, ch.. nej förresten, men snart!
Uterummet, CHECK :D

Mörk bild från dålig vinkel men anyway :D

Höstigt

Höst som i kallare, mörkare, massa saker i skolan osvosv. Men rätt fint är det ju ändå :)    

-Erika

....

Har nog jordens fulaste design för tillfället men nu måste jag springa till cellon så jag får fixa det senare !

011001010

Det finns 10 sorters människor, de som förstår binära tal och de som inte gör det.
Ingen jättehändelserik dag direkt. Började med klassråd där vi kom fram till lika mycket som vanligt, alltså  ingenting.

Sen digitalteknik (ettor, nollor och grindar i stort sett) därav det nördiga citatet i början. Vi gick igenom lite på övningsprovet och labbade. Så här nöjd var Johanna med vår koppling som mest ser ut som en enda röra. Dock verkade den fungera :U 

Sen lunch, svenska och till sist naturkunskap. Jag och Johanna gick tidigare därifrån för att var med på första mötet med studentkommitén.

Nu har jag pluggat lite fysik och vid halv sju ska jag bege mig mot musikskolan för att spela cello.

-Erika

idé!

Kom på att jag faktiskt har något att säga om den här dagen ! Att världens bästa Kerstin fyller 18 år !  Firas med att damma av en gammal gammal bild på oss från vår första skolavslutning om jag inte minns helt fel.


Kort och intetsägande

Utav någon anledning fick jag för mig att skaffa en blogg. Vet inte riktigt varför men det kändes rätt.
Vet inte alls hur det går till eller vad jag ska skriva om men det märks. Jag avslutar med en bild på en väldigt glad tjej.

Heejdå


RSS 2.0